Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Nem alszunk téli álmot! - 2009-01-08 14:36:30

Noha „Tél Tábornok” igencsak zord arcát mutatja mostanában – a képen is látható havas táj ilyentájt cseppet sem számít meglepetésnek –, de ezzel együtt is gőzerővel dolgozunk a pálya karbantartásán, hogy vendégeinket teljes pompában várhassuk tavasszal. A tavak körüli nád és sás vágása, valamint a bunkerek befejezése képezik a feladat nagy részét, egyelőre bírjuk erővel!

A tavaszi nyitásig is érdemes lesz figyelniük honlapunkat, hiszen hamarosan közzétesszük a 2009. évi versenynaptárunkat, így mindenki jó előre betervezheti a Boya Eagles Golf & Country Clubban eltöltendő játéknapokat

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271