Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Suli golf - 2009-02-04 18:43:40

Igaz, hogy a golfpálya még nem nyitott meg, de néhány szerencsés középiskolásnak lehetősége nyílt egy kis golfozásra testnevelés óra keretén belül.

Az elmúlt három héten debreceni gimnáziumokba - Kossuth, TÁG és Csokonai - látogatott el a Boya Eagles Golf & Country Club „mobil tee”-je. A golf sportot népszerűsítő bemutatókat szeretnénk rendszeressé tenni, minél több oktatási intézménybe szeretnénk még ellátogatni, hogy a jövő generációja megismerhesse ezt az egyre népszerűbb sportot.

Amennyiben szeretnéd, hogy a Te iskoládba is ellátogassunk, írj egy levelet a következő címre: info@boya-eagles-golf.hu

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271