Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Újra beindultunk! - 2009-03-15 21:48:50

Március 14-étől ismét teljes fegyverzetben várunk minden kedves golfozni vágyót a Boya Eagles Golf & Country Clubban! Annak ellenére, hogy a tavaszi nyitás előtti napon még esett a hó, szombaton mégis kitűnő időben és környezetben – mint ahogy az a képen is látható – hódolhattak a sportbarátok a golfozásnak, és reméljük, ahogy az időjárás egyre jobb lesz, úgy látogatnak mind többen el hozzánk.

Már most szeretnénk azonban felhívni minden érdeklődő figyelmét arra is, hogy április 18-án rendezzük meg Kelet-Magyarország első hivatalos golfversenyét, a Boya Eagles - BMW Magisz Opent, amelyen élesben is tesztelhetik tudásukat a sportág rajongói. A viadalról a következő hetekben természetesen bővebb információkkal is szolgálunk. Addig is, érezzék otthon magukat nálunk!

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271