Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Román győzelem a pályaavatón - 2009-04-22 21:38:37

Kedves látogatóink, sportbarátok: örömmel közölhetjük Önökkel, Veletek, hogy immár hivatalosan is felkerült a golfsportág térképére a Boya Eagles Golf & Country Club, hiszen április 18-án, szombaton megrendeztük első versenyünket a 18 lyukas pályán! A történeti hűség kedvéért jegyezzük meg, hogy a BMW Magisz által támogatott viadalon ötven játékos indult, és noha a mezőnyben ott volt Baranyai Róbert magyar bajnok és ranglistavezető is, a győzelmet végül a román Gabriel Toader szerezte meg. A versenyzőkön kívül, minegy 250 érdeklődő is kilátogatott a redezvényre.  Az eredmény itt tölthető le.

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271