Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Nyílt hétvége Magyarország összes golf létesítmény - 2009-05-26 14:56:32

A Magyar Golf Szövetség által először tavaly megrendezett Országos Nyílt Napon több mint ezer ember próbálhatta ki a golf sportot ingyenesen az ország valamely golflétesítményében. A tavalyi rendezvény sikerén felbuzdulva a Szövetség az idei évben kétnaposra bővítette az eseményt

A rendezvény célja, hogy minél szélesebb rétegekkel sikerüljön megismertetni a gyönyörű sportot, és egyúttal eloszlatni a golffal kapcsolatban élő téves előítéleteket.
 
A Boya Eagles Golf & Country Club is csatlakozott a  rendezvényhez, ennek kapcsán 1 órás csoportos golf oktatásra hívjuk meg az érdeklődőket.
Ki lesz az Ön oktatója? Megtudhatja a következő linken: http://boya-eagles-golf.hu/index.php?page=oktatas
 
Töltsék kellemesen a hétvégét, szeretettel várjuk Önöket ezen a rendkívüli eseményen.
 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271