Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Kelet-Nyugat Golf Gála 1. forduló eredménye - 2009-06-15 15:19:22

A nyugat-magyarországi golfklubok csapatainak győzelmével ért véget a Kelet-Nyugat Golf Gála 2009. évi első fordulója, melynek a Birdland Golf & Country Club adott otthont, Bükön. E rendhagyó és hagyományteremtő céllal az ország keleti és nyugati régió golfozó sportolóinak összefogására létrejött találkozó első versenynapján még fej-fej melletti eredménnyel zártak a keleti régió klubcsapatai, a 2. napon azonban alulmaradtak a hazai pálya előnyeit jobban ismerő nyugati klubcsapatokkal szemben.
A keleti régió klubcsapatai remélik, hogy szeptember 4-6. között megrendezésre kerülő 2. forduló után a Boya Eagles Golf & Country Club pályáján, Vámospércsen marad a vándorkupa.
A BEG&CC vezetősége köszönetét fejezi ki Molnár Attila nyugati, és Závaczki Zsolt keleti régió csapatkapitányainak szervező munkájukért, a régiók összefogásáért, valamint minden golfozónak, akik megtisztelő részvételükkel emelték e sportesemény rangját.

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271