Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Junior Tour 2009 - 2009-06-26 18:10:02

A Magyar Golf Szövetség utánpótlás nevelésének egyik programja a junior korú golfjátékosok részére megszervezett Junior Tour 2009. Minden egyes verseny Magyarország más-más golf pályáján kerül megrendezésre.
Bővebb információ: http://www.hungolf.hu/?cid=72⟨=hu
A versenysorozat 8 fordulóból áll, melynek 4. állomása a Boya Eagles Golf & Country Club pályáján lesz június 30.-án, kedden.
A juniorok reggel 7.00-kor indulnak Budapestről, a verseny így várhatóan 11.00-kor kezdődik el.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a juniorok versenynapjára, egy kellemes golfos nap, vagy akár egy rövid családi közös délután eltöltéséhez.
A Boya Eagles Golf & Country Club, mint egyesület is létrehozta junior programját, mely program megvalósításának hosszú útján az első lépéseket már mi is megtettük.
Kérjük, látogasson el a http:/www.boya-eagles-golf.hu/index.php?page=junior rolunk weboldalunkra.

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271