Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Rekkenő hőségben álltak helyt a juniorok - 2009-07-01 11:20:58

A Junior Tour IV állomásának versenye rekkenő hőségben zajlott le. A gyerekek, juniorok tisztes helytállásának eredménye az alábbi linkekre kattintva megtekinthető:
http://boya-eagles-golf.hu/junioreredmeny/JuniorIVA-1.pdf
http://boya-eagles-golf.hu/junioreredmeny/JuniorIVB-1.pdf
http://boya-eagles-golf.hu/junioreredmeny/JuniorIVC.pdf

Az eredménytáblázat reális képet ad a keleti régió utánpótlásának helyzetéről, vagyis arról, hogy Magyarország nyugati régiója ebben a tekintetben is 15-20 évvel előttünk jár. Hűen mutatja, hogy ez a sportág és egyben egészséges életmód, életforma most nőtt ki a földből és még gyerekcipőt visel Dunán innen, Tiszán túl...

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271