Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Az East West Golf Gála 2. fordulója - 2009-09-07 23:30:12

54 induló állt rajthoz ezen a hétvégén a nemzetközi jelleget öltött Kelet- és Nyugat-Magyarország golfozóinak 2 napon át tartó versenyén. Az East West Golf Gála 2. fordulójának a vámospércsi Boya Eagles Golf & Country Club pályája adott otthont. A Szlovákiából, Romániából és Ausztriából is érkezett külföldi játékosok a keletiek csapatát erősítették. Így állt elő az a létszámbeli fölény, hogy a csapatjáték során 1 nyugati versenyző 2 keletivel állt szemben.
Annak ellenére, hogy a keleti csapatban sok kezdő játékos vett részt, kiegyenlített, fej-fej melletti küzdelem alakult ki, mely döntetlennel zárult, s csak a play off, sportnyelven a "hirtelen halál" döntött a vándorkupa sorsáról.

Ennek eldöntésére a két csapatkapitány Baranyai Róbertet (nyugat) és Yves Rouche-t (kelet) jelölte az első pályaszakasz (play off) lejátszására, mely a nyugatiak győzelmével zárult. A vándorkupa visszavándorolt Bükfürdőre, a Birdland pályájára, ill. klubjába.

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271