Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Karácsonyi ajándékajánló - 2009-12-06 22:53:19

Közeledik a Karácsony és évről évre azon törjük a fejünket, mi legyen az az ajándék, mellyel szeretteinknek, barátainknak örömet szerezhetünk.

A Boya Eagles Golf & Country Club a természet varázsát kínálja Önöknek a golfozás által nyújtott élménnyel, hangulattal, sportos életstílussal, az egészséges életmód, az egészség megőrzésének egyik lehetséges módjával.

Mert megújulni mindig érdemes és szükséges!

A természetben töltött aktív kikapcsolódásnak több mint 60 millió ember hódol a világon!
A golfjáték mindenkié, mert kortól független, mivel fizikai és szellemi teljesítőképességünk szerint veszünk részt benne.
Ezért szeretettel ajánljuk golfos ajándékutalványainkat gyermekének, kedvesének, barátainak, melyek a pályahasználattól a golf óráig, kezdőknek és haladóknak, kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt megrendelhetők.

Golf óráinkat ajánljuk baráti társaságoknak egy közösen átélt élmény felfedezésére, egy barát megajándékozására is.

Biztosak lehetünk benne, hogy mindenkinek örömet fog okozni!

Ajánlott (*) ajándékutalványok, voucherek 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271