Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Középiskolások napja, nem időjárásjelentés - 2010-03-17 13:51:38

Az utóbbi három hírünket olvasva úgy tűnik, mintha weboldalunk időjárásjelentésről szólna. Ám mi mást tehettünk volna, mint a hosszúra nyúlt télről, havazásról írni. És a golfozás elsősorban természetben űzhető sportág...

Szeretettel várjuk vendégeinket, klubtagjainkat!  Nyitva vagyunk!

Március 19-én pénteken, a Magyar Golf Szövetség Junior Programjának keretében középiskolai diákok, a debreceni Ady Endre Gimnázium és a DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumának tanulói ismerkednek meg a golf sporttal.
A Boya Eagles Golf & Country Club, a szövetség és az iskolák megállapodása szerint ezen a napon a tanulók (szervezett csoportokban) ingyenesen próbálhatják ki a golf játékot.
Képes beszámoló következik... 

 

 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271