Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Felemelő érzés, hogy... - 2010-03-21 12:27:29

...egyszer valóban ilyen nagy nyüzsgés lesz a golf pályán, amikor mindennapos lesz a gyerekekkel ellepett Driving range.

Nem volt könnyű feladat elrendezni a nagy létszámú, mondhatnánk diáksereg golffal való ismerkedését. Az Ady Endre Gimnáziumból 67 diák érkezett 4 kísérőtanárral. Köszönettel tartozunk Póserné Kalmár Marian (igen, 1 "n") és Hahnné Nagy Anikó tanárnőknek a kiváló szervezésükért.
És amíg mi, mindannyian szorgoskodtunk a tanulócsoportokkal, a hozzánk kilátogató Kovács Dóra újságíró már el is készítette a rólunk szóló képes beszámolóját.http://www.golfnews.hu/debreceni_diakok_a_golfpalyan  a középiskolai nap riportja, mert miért is írnánk meg kétszer ugyanazt. És jobban úgysem tudjuk...
A képgalériában már a délután érkező 24 "kossuthos" diák bemutatkozása is megtekinthető...

Weboldal ajánló azoknak, akik bővíteni szeretnék tudásukat a golf sportról, többet szeretnének tudni a hazai és nemzetközi golf életről:

www.hungolf.hu
www.hungariangolf.hu
www.golfportal.hu

 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271