Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Sikeresen ért véget a Boya Eagles 2010 Kupa - 2010-04-04 16:17:05

versenye Húsvét szombatján. Eredmények:
Bruttó I.
Dr. Szakolczay Zsolt
Hoffmann Tamás
Román Róbert
Yves Rouche

Nettó I.
Andreas Sjöström
Chan Jai Ham
Chang Zu Ham
Sumer Singh

Nettó II.
Ang Boon Peng
Ong Book Hock
Shih Woon Chian
Yew Kok Ching

Nettó III.
Darázs Attila
Koplányi Eszter
Koplányi Tibor

Gratulálunk minden helyezettnek és versenyen indulónak!

A hungariangolf, http://www.hungariangolf.hu/index.php?page=5&cikkid=5789&vissza=1
és a golfportál, http://www.golfportal.hu/a_debreceni_egyetemistak_nyertek weboldalak részletesen beszámoltak versenyünkről, a napos oldalról... Köszönettel érte.

A Boya Eagles vezetősége azonban továbbra is elmélkedik, vajh' hová tűntek a versenyzők? Hol van a magyar golf sport utánpótlása? A nyíregyháziak két ifjoncán kívül... A Boya Eagles még gyerekcipőben jár, mármint a fiatal golfozók (ki)nevelésében.
A Magyar Kupa rendezési jogát a klubunk kapta. Egy hónap múlva már megmérettetés lesz. Mégsem jöttek (már le sem merjük írni: özönlöttek) a pályát megismerni akaró golfozók...
Ha az országban 8 klub rendez versenyt egyazon időben, jó átlagban 60-70 nevezővel, még mindig nagyon messze vagyunk a szövetség által regisztrált golfozók létszámához viszonyítva.
A választ csak sejtjük... Alig van széles e hazában magyar golf utánpótlás nevelés. És ha nem hozunk létre egy jó - megvalósítható - programot ennek érdekében, még 20 és 40 év ... múlva is egy elszigetelt, tömegbázis nélküli része leszünk a hazai sporttársadalomnak.
Még annak ellenére is, hogy olimpiai sportággá váltunk. 

 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271