Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Nagy volt az öröm a bagaméri - 2010-04-10 19:52:42

álatlános iskolás gyerekek körében, amikor megtudták, hogy ezen a szombati napon ellátogatnak hozzánk és megismerkedhetnek a golf alapjaival. Kezdeményezésünkre, az első hívó szavunkra Markovits Mátyás az iskola igazgatója azonnal megszervezte a kisiskolások golfos napját. A megilletődött, csillogó szemű diákok hamar otthonosan érezték magukat és gondfeletten kezdtek hozzá a gyakorláshoz.

Tudnunk kell, hogy Bagamér hátrányos helyzetű kistérség 2500 fős települése. Így még inkább érthető a  kisiskolások határtalannak tűnő öröme, amikor megtudták, hogy nem egyszeri alkalomról szólt ez a mai délelőtt.

 

 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271