Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Születésnapi Klubnap Kupa 2010-04-17 - 2010-04-12 18:08:37

Két évesek lettünk.
2008. április 14-én 12 alapító taggal alakult meg a Boya Eagles Golf & Country Club, a BEG&CC.

Megalakulásunkat Születésnapi Klubnap Kupa versennyel ünnepeljük meg, versenykiírása és nevezési lapja itt letölthető. 

 Néhány gondolat az elmúlt két év tapasztalatáról:

A pályát csak ősszel, szeptemberben vehették birtokba az első fecskék, mármint azok a vendégek, akik nyílt napok keretében eljöttek, hogy megismerkedjenek Kelet-Magyarország egyetlen 18 lyukas verseny golf pályájával,  hogy kipróbálják (sokak számára) eddig a napig csak televíziós közvetítések által érzékelhető, "tanulmányozható" sportot, életformát.

Kipróbálni és megszeretni? A képlet, úgy tűnik, nem ilyen egyszerű.
Vagyis, nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik: elsajátítani egyik pillanatról a másikra, mint gondolták azt sokan. Egy újabb "ellenszél" e folyamatban, az oktatásba, elsajátításba fektetendő energia, kitartás.

Aki pedig már megbirkózott e feladattal, nem kevesebbet kapott ajándékba, mint egy tökéletes kikapcsolódást, egészséges életmódot választva barátokat, új ismeretségeket, csöndes magányt - mint szellemi felfrissülést, feltöltődést - , sportot, versenyt, fair playt... A felsorolás végtelen is lehet(ne)...

Szeretettel hívunk, várunk benneteket erre a versenynapra, két éves születésnapunkra!

 

 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271