Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Nyílt hétvége országszerte - 2010-04-21 18:22:18

Ezen a hétvégén, április 24-25-én kerül megrendezésre a Magyar Golf Szövetség Nyílt Hétvége akciója, melynek keretében bárki ingyen kipróbálhatja a golf sportot, A Nyílt hétvégéhez idén is csatlakozott valamennyi működő golflétesítmény, így 20 különböző helyszínen lehet megismerkedni a golf sporttal.

A rendezvényre regisztrálni a www.agolfmindenkie.hu weboldalon lehet, ahol ki kell választani, melyik pályán, ill. mikor szeretne részt venni a Nyílt Hétvégén.
A regisztrálók között értékes nyereményeket sorsolnak ki, a fődíj egy golf felszerelés, de gazdára talál négy darab, egy-egy órás egyéni golf oktatás is a Profi Golf Egyesület egy hivatalos oktatójával.

A Boya Eagles szeretettel várja az érdeklődőket!

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271