Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

MAGYAR KUPA 2010. MÁJUS 8. - 2010-05-03 15:30:04

Igen, a szó szoros értelmében nagy betűvel írva: a MAGYAR KUPA.
Helyszíne, 2010. május 8-án a Boya Eagles Golf & Country Club.

Nyitásunk évében, 2009-ben nem követték egymást a hétvégi versenyek, a klubélet bontogatta szárnyait. Minden energiánkkal a pálya karbantartására és az üzemeltetésre; a golf sportág megismertetésére, népszerűsítésére koncentráltunk.
Mindeközben a hozzánk látogató golfozók vitték jó hírünket, melynek eredménye a Magyar Kupa rendezési jogának elnyerése lett. 

Szeretettel várjuk a Magyar Kupa résztvevőit. Reméljük, azok a golfozók is, akik - elsősorban a távolság miatt - még nem jásztottak a pályánkon, meg lesznek elégedve.

A Magyar Kupa versenykiírása itt letölthető.
Hcp limit:
Férfiak: EHcp 26,0
Nők, seniorok és juniorok: EHcp 28,0

A versenykiírás szerint várólistára lehet jelentkezni:
Férfiaknál 28,0 , nőknél senioroknál, junioroknál 30,0 hendikepig, és amennyiben nem telik meg a nevezési keret (110 fő), úgy hendikep sorrend szerint feltöltik a nevezési listát a várólistáról.

A pénteki hivatalos gyakorló napra a +36 30 387 7378-as telefonszámon lehet jelentkezni.
Honlapunkon, http://www.boya-eagles-golf.hu/index.php?page=online pályafoglalást lehet tenni, előzetes regisztrációval. Nagyon sok telefonon történő foglalás miatt kérjük, feltétlenül érdeklődjön a recepción is.

A Magyar Golf Szövetség honlapján,  a http://www.hungolf.hu/index.php?itemid=1176&catid=1 oldalon már megjelent információ az eddigi nevezésekről, melynek határideje 2010. május 5. 16.00. A kitöltött nevezési lapokat a szövetség irodájába kell küldeni.

Sikeres, szép hétvégét,  jó versenyzést kívánunk mindenkinek!

 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271