Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Félbeszakadt a verseny - 2010-05-08 22:09:59

Hűvös reggel, rejtélyes izgatottság, fekete szalagok feltűzése. In Memoriam Fodor Krisztina.
Csodálatos, napos időben kezdődött el a XI. Magyar Kupa.
Minden gördülékenyen zajlott egészen 14.00-ig. Majd elkezdtek a felhők gyülekezni. Egyre sötétebb lett az égbolt. Ha nem is derült égből, de megérkezett a villámlás is. Így megpecsételődött a versenynap sorsa, le kellett hívnunk a versenyzőket a pályáról.
A sportág szabályait kevésbé jól ismerőknek elmondjuk, a golfozó számára nincs hideg, szél, eső, csak rossz, nem megfelelő ruházat. Tehát pályán marad és nem adja fel a küzdelmet.
A versenybizottság jól döntött, amikor az első messzebről érkező villámlásnál félbeszakította a versenyt. A folyamatosan zuhogó, megszűnni nem akaró eső miatt pedig elnapolta a Magyar Kupát.
A Magyar Golf Szövetség és a Boya Eagles vezetősége versenynaptárukat áttekintve, megpróbálnak új időpontot találni a Magyar Kupa 2010 un. 2. fordulójának.

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271