Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Háziverseny klubnap nélkül - 2010-05-16 19:17:17

Balatonudvariban és Kisorosziban előrelátó módon lefújták a hétvégére tervezett versenyeket a várható rossz időjárás miatt.
Nézve, hallgatva a híradásokat, nem volt alaptalan az aggodalom.

Az erősen borús idő ellenére a Boya Eagles 8 klubtagja mégis nekivágott a "távnak". És elérte őket is a zuhogó eső. Ázott - vagy talán fürdő kacsaként - lejátszották a 18 lyukat, majd leadván score card-jukat (eredményüket), érthető módon, sietve hazamentek...

Van egy sportág, amit még -5, -15 fokban, havazásban is szeretünk művelni...
A 2010-es golfszeon 2. klubnapján ez az érzet, a golf és eső(zés), még nem nőtt (jött) össze... Mert zenét hallgatni, filmet nézni mégiscsak jobb száraz ruhában...

Gratulálunk kitartásotokért!

 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271