Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Nyári tábor - a golf alapjai és... - 2010-05-21 17:40:56

2010. június 14-től a Boya Eagles pályáján is megkezdődik a gyerekek részére meghirdetett nyári tábor.

Sok szülő és gyermek áll döntés előtt, hogyan lehet hasznosan eltölteni a gyerekekre "rázúduló" szabadságot, a nyári szünidőt.
Mi legyen az a program, amely a tanév során megkopott lelkesedést, a fáradtság miatt fellépő koncentráció hiányát valami egészen más rendbe állítja gyermekünk nyári szünetének életében. Mi az, ami nemcsak kikapcsolódást, a lemerült energiatartalékok feltöltését eredményezi, hanem újat is ad.

"Hová írassuk be gyermekünket?" ismételt kérdésre adandó válaszban, segítségül hívjuk sportágunkat,
Mert aki mélyebben megismeri a golfozást, ráébred arra, hogy - az egészséges életmód, a szabadidő hasznos eltöltésén túl - a golfozás az életre is nevel.

Megtanít sikeresen hozzáállni, leküzdeni félelmeinket, önbizalomhiányunkat.
A kihívásokkal szembetalálkozva, nem elkerülvén azokat,  megtanít dönteni, azokért felelősséget vállalni. Mindezt játszva tanítja...

Szeretettel várjuk a gyerekeket!

Bővebb információ a Junior Program, Nyári táborok menüpontban található: http://boya-eagles-golf.hu/index.php?page=junior_tabor

 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271