Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

DE Kossuth L. Gy. Általásos Iskolája, Ábrányi Emil - 2010-06-20 10:00:26

Folytatódik az iskolák és a klub Junior Programja szerint a golf sportág népszerűsítése, újabb iskolák csatlakoztak Junior programunkhoz.
Az elmúlt napokban a debreceni "kis Kossuth" diákjai, és a nyírábrányi általános iskolások ismerkedtek meg a golfozás alapjaival.

A debreceni Ady Gimnázium immár másodszor látogatott ki hozzánk egy újabb osztályszintű megmozdulás keretében, nem utolsó sorban azért is, mert az iskolák szervező tanárai igyekeznek hasznos programot nyújtani a gyerekeknek.

Ezek a látogatások a szabadidő hasznos eltöltésére nevelik a diákokat, az aktív pihenés egy szeletébe vezetik be őket.
Azonban nincs könnyű feledatunk a golf sport elterjesztése tekintetében, mert az elsőre könnyűnek ítéltetett mozdulatsor nem is olyan könnyű. A várt sikerélmény nem jön azonnal. A pályaszakaszok lejátszásához pedig kitartás, önfegyelem szükségeltetik. És a mozgásszegény életmódot folytató diákok számára ez nagy megpróbáltatást jelent. 

Mindemellett bízunk abban, hogy a mosolygó arcok, az érdeklődő tekintetek, szép élmények visszahozzák őket a pályára és előbb-utóbb beépül életmódjukba a golfozás, a természet és sport kapcsolata, szeretete.

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271