Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Nyílt családi hétvége és klubnap - 2010-06-29 10:45:07

Nem véletlenül kovácsoltuk egybe ezt a két eseményt. S hogy reményeink szerint miért is lesz jó, szép ez a nap, klasszikusan azt mondhatnánk, "rajtunk múlik".

Szeretettel várjuk a családokat ezen a nyílt hétvégén. Rendezvényünk sikeres lebonyolítása érdekében kérjük, előzetesen jelentkezzenek be a reception@boya-eagles-golf.hu e-mail címen, hogy az egyszerre érkező, nagy tumultust elkerülhessük, hiszen a gyakorló pályák, az elütő  (Driving range) és a gurító hely (putting) befogadó képessége korlátozott.

A klubtagok és családok részére meghirdetett nap programja párhuzamosan zajlik, majd délután, a klubtagok versenyének befejeztével együtt folytatódik tovább egy késői ebéddel és ...

Klubtagjaink és vendég golfozóink versenynapjának programja:

- 10.00-kor Stabledord játékformával (shot gun) és 3 labdával kezdődik a játék (amennyiben a 3 labda elveszettnek nyilváníttatott, versenyen kívül folytatható a játék)

Nevezési díj: 500 Ft
Étkezés: 1200 Ft
Vendég golfozók: green fee, mely tartalmazza a 3 fogásos vacsorát is.

A családi nyílt nap résztvevői a gyakorló pályákat ingyenesen használhatják 11.00-tól kezdődően, egészen estig. A feltételezett nagyobb létszámú érdeklődés miatt kérjük, érdeklődjön a recepción (+36 30 3877378) a beosztásról.
Délután 14.00-tól a puttingon háziversenyt rendezünk a családok számára.

A golf etikettjének megfelelően kérjük, mellőzzék a farmernadrág viseletét. Szövetnadrág, galléros póló (vagy ing) és sima talpú cipő az ajánlott öltözék.

Délután 14.30-tól ebéd, majd 16.00-tól Danielffy Zsolt és Garai Nagy Tamás, a Csokonai Színház művészei rövid, néhány perces előadással szórakoztatnak bennünket.

Érezzék jól magukat, legyen szép hétvégéjük!

 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271