Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

East West Gála hétvégéje - 2010-08-09 13:02:37

azaz első fordulója véget ért. Még ha csak hajszál híján is, de ismét a nyugatiak győzelmével zárult a 2009-ben életre hívott esemény.
Az első versenynap a keletiek előnyével, 14 : 10 -es aránnyal fejeződött be. A vasárnapi folytatásban hasonlóan az elmúlt évhez, döntetlen alakult ki, 24,5 -24,5 lett a végeredmény.  Így play off következett.
Kuti Gábort (kelet) és Simon DÁnielt (nyugat) jelölte ki a két csapatkapitány a rájátszásra.
A versenyzők, hozzátartozók, nézők visszatartott lélgzettel kísérték őket a pályaszakaszon. A Vándor Kupa sorsa azonban már a 19.lyukon eldőlt, Dániel győzött a "hirtelen halál" versenyében. 

Sebaj, - mondhatnánk - készülünk a visszavágóra. Ám itt többről van szó.
A két csapat találkozója, a csapatverseny különös hangulatot ad az együtt töltött óráknak mind a pályán, mind a klubházban. Tudjuk, hogy több száz kilométer van még hátra a hazaérkezésig, mégis mindenki türelemmel várja, várta az eredményhirdetést.
Olyan érzésünk van (volt) a két nap folyamán, mint amikor Olaszországban a futball világbajnokság döntőjét nézve az olasz szurkolók felállnak (felugranak) és megtapsolják a szép akciót. Még akkor is, ha az az ellenfélnek szól.

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271