Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Golf Sztár Gála - Super Tour - 2010-08-12 12:34:01

Augusztus 16-án a golf sportágat népszerűsítő versenysorazat a Boya Eagles pályájára érkezik, a Golf TV Produkció szervezésében.

A golfozók versenyében magyar és Magyarországon élő profi versenyzők és oktatók, valamint meghívott amatőrök indulnak.
A sztárok versenyében magyar és Magyarországon élő közéleti szereplők, a Golf Sztár Gálák eddigi résztvevői és más közismert hiteles személyiségek a meghívott vendégek. Többek között Kovács Ágnes, Kovács (Koko) István, Csomor Csilla, Gesztesi Károly, Józsa Imre, Hajdu Steve, Fábián László, Bohács Zsolt

Versenynapunk nyílt, örömmel fogadjuk a látogatókat. Számukra a verseny megtekintésén túl a délután folyamán megszervezzük a golf sportággal való ismerkedést, golf órán vehetnek részt a gyakorló pályákon, továbbá csatlakozhatnak hozzánk egy közös vacsorához is.

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271