Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Nyílt klubnap augusztus 28-án - 2010-08-25 11:16:10

Szeretettel hívunk és várunk minden klubtagot és nem klubtagot, érdeklődőt, családtagot, hétvégi programot keresőt a szombaton tartandó 2010. év 5. klubnapjára!

A program rendkívülinek ígérkezik, hiszen sikerült a golf pályára csábítanunk Dr. Papp Sándor gitárművészt, aki Latin Gitárzenével fog elkápráztatni bennünket. Ezért a fellépésért nem kell Pozsonyba, a Garda-tóhoz, vagy Mexikóba utaznunk. Ezen a napon családias légkörben közöttünk lesz, mint mondta, ő is örömmel ismerkedik meg a golfozással. Honlapja: www.psgitar.extra.hu

Programunkat így terveztük:

10.00 - Stableford verseny
15.00 - folyamatos visszaérkezés a pályáról, bográcsban főtt lecsó vagy paprikás krumpli (közkívánatra)
16.00 - 17.00 - zenés program: Papp Sándor gitárművész előadása
17.00 - kötetlen... ez+az

Klubnapjaink attól is rendkívüliek, hogy ezeken a napokon hozzánk csatlakozó nem klubtag golfozók az egyébként is mérsékelt, hétvégi green fee árainkat még kedvezményesebben kapják. Mindemellett program és étkezés is vár rájuk.

Szép hétvégét kívánunk minden résztvevőnek!

 

 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271