Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

East West Golf Gála,szeptember 3-5. - 2010-08-30 13:09:37

Sok szeretettel meghívjuk és várjuk a Kedves Klubtagokat és Golfozókat a 2010. évi golfszezonban is az ország valamennyi klubjából, hogy részt vegyenek a magyar golftörténelem páratlan hangulatú csapatbajnokságán, a magyar golf egyedülálló, három napos ünnepén.

Az elmúlt évben nagy sikerrel megrendezett golf gálát felülmúlva idén igyekszünk még színvonalasabb programmal, meglepetéssel várni a jelentkezőket.

Kié lesz a vándorkupa 2010-ben? Ön se hagyja ki a magyar golfélet legrangosabb versenyét! 

Ismerkedjen meg a versenykiírással és jelentkezzen az itt letölthető regisztrációs lap kitöltésével szeptember 2. 12.00 óráig!

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271