Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Országos Ifjúsági Felmérő Verseny - 2010-09-17 13:30:48

A Magyar Golf Szövetség Országos Junior Felmérő versenyt rendez kezdő junior játékosok részére szeptember 26-án 11.00 órától a budapesti St. Lőrinc Golf Klubban, 

Kérjük a Boya Eagles azon junior játékosait, akik indulni szeretnének ezen a felmérőn, hogy a szövetség honlapján - http://www.hungolf.hu/?cid=38⟨=hu - találhatő nevezési lapot töltsék ki és azt a klubnaka reception@boya-eagles-golf.hu címre küldjék el szeptember 22-ig.
A kiírás értelmében a klub nevezi a játékosokat.

A versenyre történő jelentkezés határideje 2010. szeptember 23. 16.00

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271