Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Az Országos Nyílt Hétvége (május 14-15.) és a - 2011-05-03 13:30:03

II. Debreceni Nagy Sportágválasztó rendezvényen való részvételünk (május 13-14.) sajnos egybeesik, de ígérjük, állni fogjuk a sarat a remélhetőleg nagy számú közönség előtt.
Az Országos Nyílt Hétvége akcióhoz az ország valamennyi golf pályája csatlakozott. Az elnevezés lehet, hogy nem szerencsés, mert azt sugallja, hogy igen, most van nyitva a kapu az érdeklődők előtt. Azonban korántsem így van, minden pálya, klub, folyamatosan, egész éven át várja a sportággal megismerkedni vágyókat.
 
A nyílt hétvégére a www.agolfmindenkie.hu oldalon lehet (tanácsos) regisztrálni. Ez azért szükséges, hogy elkerüljük az egyszerre nagyobb létszámban érkezőket, ill. az "üres" órákat. A 10.00-tól délután 4 óráig tartó nyílt napon óránként, 10 fős csoportokban golf órában részesülnek a látogatók, valamint bemutatjuk a 18 lyukas versenygolf pályát is, És természetesen, mindeközben megpróbáljuk ledönteni a golf sportág köré épített előítéletet, rossz sztereotípiát...
 
Szeretettel várjuk Önöket, legyen szép napjuk a golfpályán ! Ne feledjék, mi mindig nyitottak vagyunk!
 
Amennyiben a reklámfilm nem jelenik meg innen letöltheti. 
 
 
 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271