Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Slovakia - Hungary Golf Tour 2011.júl.2. Alpinka - 2011-07-03 13:38:22

Szomorú, esős idő köszöntött ránk ezen a napon, de feledhetetlen, élménydús nap volt, a sport, a természet, a nemzetek találkozása.

A szervezők köszöntő beszédét Hoffmann Tamás klubtagunk tolmácsolta, majd a szemerkélő esőben minden flight (csapat) az indulóhelyére ment.

Az Alpinka Golf Klub pályája gyönyörű erdei környezetben fekszik. Az erdő nyiladékai adtak helyet a pálya szakaszainak, melyek belesimultak a hegyoldalba. A természet adta a pálya vonalát, így rövid, de rendkívül keskeny fairway-ek (pályaszakaszok) vártak ránk. A játékidő feléig az eső sem kímélt bennünket, ám nagyon jó hangulatban, magyarok és szlovákok egy flightban, a versenysorozat életrehívásának egyik célját elérve játszottak együtt.

A verseny befejeztével, a klubházhoz visszaérve a kassai magyar konzul, Szerencsés János, valamint két szlovák parlamenti képviselő, Novotni Viliam és Vargovcak Marek fogadott bennünket.

Az ünnepélyes eredményhirdetés után a Boya Eagles versenyen részt vevő klubtagjai estébe nyúlóan, a nap érdekes mozzanatait megbeszélve múlatták az időt...

Eredmények:

Férfiak:
1. Juhas Tomas
2. Kazimir Milos
3. Bottlik Richárd
...
BEG&CC:
13. Réti László
20. Dr. Szakolczai Zsolt
21. Román Róbert
23. Tóth Károly
25. Novák László
27. Kuppens Theo

Nők:
1. Selecka Jana
2. Jencusová Sona
3. Anderová Jana
BEG&CC:
4. Barna Éva

 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271