Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Slovakia - Hungary Golf Tour 2011. aug. 6. Alpinka - 2011-08-07 11:36:25

Baráti köszöntő után, gyönyörű napsütéses időben, 44 résztvevővel indult el a Slovakia - Hungary Tour harmadik fordulója a kassai Alpinka Golf CLub pályáján.
Ezúttal telt házas lett a versenyzői létszám, a 9 lyukas pályán rendezett versenyen 2 flight már a shot gun előtt elrajtolt.
Szerencsésnek mondhatják magukat azok, akik a két Pro, a spanyol Lous Olavier és a helyi klub, Sopkonak a flughtjában indultak. A két Pro eredménye természetesen versenyen kívülinek minősíttetett.

Megtisztelt bennünket az új kassai magyar konzul, Molnár Éva is. Házigazdánk, Hoffmann Tamás kíséretében megtekintette a versenyt, és részt vett az ünnepélyes eredményhirdetésen is.

A Boya Eagles 13 fővel képviselte magát a nemzetek találkozóján, megszerezve az első helyet az idén 18 éves Nagy Zsombor remek játékával.

Eredmények:

Férfiak:
1. Nagy Zsombor
2. Gobl Dusan
3. Sebesta Ivan
...
BEG&CC
5.   Réti László
11. Stromp Károly
12. Meirion Thomas
15. Jang Loh Foo
20. Hock Ong Boon
24. Ching Yew Kok
25. Peng Ang Boon
26. Nagy Csongor
29. Nagy László Attila
31. Yoshinori Watanabe
33. Novák László

Nők:
1. Selecka Jana
2. Novacková Marta
3. Hoffmanova Gizela
BEG&CC
4. Gál Judit

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271