Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

A footgolf versenynap eredményei - 2011-08-22 13:50:09

családi hangulatban alakultak ki. Felnőttek és gyerekek, családapák és gyermekeik játszottak együtt és minden túlzás nélkül mondhatjuk, nagyon jól érezték magukat.

Az eredményhirdetés a Magyar Labdarúgó Oldboys válogatott (kicsit későn megérkezett) tagjainak bemutatásával kezdődött. melynek
sava-borsa a velük történő fotózkodás volt.

A footgolf szabadidős sportágban csak egyéni eredmények alapján hirdetnek győztest, mi azonban csapatban is jutalmaztuk a legjobb "négyeket".

Egyéni győztesek:

1. Zsurka Zsolt
2. Kálmándi Árpád
3. Kupec József

Csapat:

1. Boya Oldboys (Karacs Attila, Kupec József, Kálmándi Árpád, Zsurka Zsolt)
2. Óbester Boys (ifj. Boros József, Jani Szabolcs, Gál Kristóf, Marján Dávid)
3. S-Printer Team (Soltész József, Balázs János, ifj. Balázs János, Hentes Gábor)

Megköszöntük Kocsis Róbert, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnökének egész napos megtisztelő jelenlétét családjával együtt, aki végigkísérte egy-egy csapat játékát is és elmondása szerint nagyon élvezetesnek találta a footgolfozást.

Gratulálunk minden résztvevőnek, nézőknek úgyszintén, akik az aktív kikapcsolódás formáját választották ezen a vasárnapon! 

Végül, de nem utolsó sorban elmondunk egy kedves történetet.

Már csak a házigazdák és a magyar oldboys válogatott múlatta az időt beszélgetéssel, amikor odajött hozzánk egy golfpályára kilátogató külföldi vendég és tört magyarsággal Törőcsik Andrást kereste köreinkben. Meglepődtünk, milyen hatalmas öröm érte a találkozás révén, de még nagyobb volt a meglepetésünk, amikor egymással kezet rázva, így üdvözölte: "Táncolj Törő, táncolj"...

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271