Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Tátra Golf Klub Szezonzáró Verseny - 2011-10-25 11:08:27

hosszú hétvégéje következik. Október 29-30-án, kétnapos verseny veszi kezdetét, melyre szeretettel várjuk klubtagjainkat, golfozó barátainkat, ismerőseinket.

A Tátra Golf Klub immár harmadik éve rendezi meg szezonzáró versenyét a Boya Eagles pályáján. A 2011-ben lebonyolított négy fordulós Szlovák Magyar Tour diplomáciai vonulata (kassai magyar konzulok látogatása) és a most következő versenyhétvége lassan túlmutat az "egyszerű" sportkapcsolaton.
Pierre de Coubertin, aki az olimpiai játékok újraélsztését szorgalmazta, munkájának eszmeiségét juttatja eszünkbe: "hogy a nemzetek könnyebben megérthessék egymást".

Mit is kívánhatnánk, mit sok résztvevőt, jó játékot és természetesen szép időt a nemzetek találkozóján!

A versenykiírás ITT, a nevezési lap ITT letölthető.

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271