Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Országos Nyílt Hétvége - 2012-04-06 16:42:00

lesz ismét április 14-15-én, a Magyar Golf Szövetség rendezésében.

A szövetség honlapján a rendezvénnyel kapcsolatban az alábbi kedvcsináló felhívás jelent meg:

"Az akció keretében a magyarországi golflétesítmények többségében ingyen lehet kipróbálni a golfot. A rendezvény célja, hogy minél több emberrel sikerüljön megismertetni ezt a gyönyörű sportot és bemutatni a golfozási lehetőségeket azoknak, akik kedvet kapnak a sportág rendszeres gyakorlásához. Az előző években közel 6000 érdeklődőt sikerült kicsábítani a pályákra, közülük vannak, akik azóta is rendszeresen gyakorolnak. Azok akik már részt vettek ilyen rendezvényen, tudják, hogy a Országos Nyílt Hétvége egy igazán jó családi program, hiszen a szülők, a nagyszülők és a gyermekek együtt, távol a város zajától, a madárcsicsergős természetben ismerkedhetnek meg a golf sport alapjaival.

Az előző évekhez hasonlóan, a részvételhez most is előregisztráció szükséges, amelyre a www.agolfmindenkie.hu/regisztracio.php oldalon keresztül április 2-től online van lehetőség!

Nagy öröm a szervezők számára, hogy a magyar golfélet szereplői mindannyian összefogtak a közös cél érdekében, hogy április második hétvégéjén sok-sok jövőbeni új golfozó fedezhesse fel a játék szépségeit"

A Boya Eagles Golf klub közleménye :

Felhívjuk  kedves vendégeink, látogatóink figyelmét, hogy az évente egyszer meghirdetett nyílt nap célját és annak szellemiségét követve a Boya Eagles golf klub egész éven át elérhetővé tette a golf sport megismerését, hiszen 700 Ft/fő (gyakorló pályák használata, felszerelés, 1 kosár labda) térítés ellenében vehetik igénybe szolgáltatásunkat. Úgy gondoljuk, így teszünk maradéktalanul eleget annak, hogy ne csak az egyszeri felhívó szöveg legyen "a golf mindenkié".

Az április 14-15-én megrendezésre kerülő, a szövetség által meghirdetett Országos Nyílt Hétvége rendezvényhez természetesen csatlakoztunk, de úgy döntöttünk, hogy a jelképes hozzájárulási díj megfizetésétől ezen a napo(ko)n sem tekintünk el. 

Köszönjük megértő hozzáállásukat.

Várjuk Önöket szeretettel a vámospércsi golf pályán, Debrecentől 20-25 perc távolságra gépkocsival!

Már sokan tudják, hogy a golf az a sport, melyet érdemes megtanulni!

 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271