Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Tél, 2012-13 - 2013-02-15 17:33:43

Holle anyó ezen a télen sajnos nem rázta meg olyan alaposan dunnáját, mint szerettük volna! Legalábbis itt, az ország keleti részén.

A hír - http://www.hungolf.hu/index.php?itemid=1983&catid=1 - azonban alaposan megrázta - http://www.hungariangolf.hu/cikk/Keretlen_tanacsadok - a hazai golfélet szemlélőit, irányítóit, kritikusait.

A Boya Eagles nagy szeretettel gratulál és sok sikert kíván a 16 éves Rózsa Csillának!
Mert a mi kívánságunk sem lett volna más, mint még több 6-8-10 éves gyermekkel elkezdeni az alapokat és hazai bajnokot, bajnoknőt nevelni...
A golf sportágnak, legalábbis a társadalmi megítélés(é)nek tisztulnia kell még: http://www.hungariangolf.hu/cikk/Koncepcio_nelkul_nem_megy 

Megjegyzésünk a fenti link/cikk tartalmához: A Boya Eagles folyamatosan hírt adott juniorjairól : http://www.boya-eagles-golf.hu/index.php?page=hir_jun , a sajtóban mindig megjelentettük eredményeiket!

 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271