Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Nyitás Szeptemberben! - 2008-08-07 16:49:21

Több éves kitartó munka eredményeként, várhatóan 2008 szeptemberében megnyitja kapuit a Boya Eagles Golf & Country Club.

A Debrecentől 25 km-re, Vámospércs külterületén elhelyezkedő 18 lyukú verseny golfpályánk és gyakorlópályánk egyedülálló természeti környezetben várja a játék kedvelőit, illetve azokat, akik szeretnék elsajátítani a golf alapjait, etikettjét, szabályrendszerét, és felfedezni ezt az életstílust. Profi golfedzőnk segítségével, az alapoktól kezdve, lépésről lépésre tanulhatják meg a golfsport gyakorlatát. Emellett lehetőséget biztosítunk felszerelés bérlésére és megvásárlására is. A pontos nyitási dátumot hamarosan olvashatják honlapunkon, de természetesen a regionális és az országos médiában is igyekszünk ezzel kapcsolatosan információkkal szolgálni. Minden további kérdésben az alábbi e-mail címen érdeklődhetnek munkatársunktól:

info@boya-eagles-golf.hu

Szeretettel várjuk leendő vendégeinket!

Boya Eagles Golf & Country Club

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271