Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

A Loki játékosai is ütőt ragadtak - 2008-08-27 06:05:38

Illusztris vendégeket köszönthettünk a megnyitás előtt álló Boya Eagles Golf & Country Clubban, hiszen a DVSC-TEVA labdarúgócsapata látogatott el hozzánk.

A háromszoros magyar bajnokcsapat játékosai és szakmai stábja is ütőt ragadott, hogy közelebbről is megismerkedhessenek a golf rejtelmeivel. A mintegy másfél órás ittlét alatt két csoportra osztva „edzettek” a fiúk, amíg az egyik társaság az oktatónk segítségével az elütő helyen próbálkozott az ütésekkel, addig a másik osztag a pályát bejárva ismerkedhetett meg közelebbről a golfpálya történetével és adottságaival. Félidőben, a fultballban már megszokottak szerint térfélcsere következett.Talán mondani sem kell, az átlag feletti gömbérzéket itt is kamatoztatta egyik vagy másik játékos, így oktatónk azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy pályafutása befejeztével néhány lokista majd a golfsportban pórbál szerencsét.

 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271