Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Ismerkedjenek a golfpályával! - 2008-08-28 06:41:18

Mivel közeledik a szeptember végi hivatalos pályanyitás, ezért egyre többen érdeklődnek nálunk a golfozási lehetőségekről. Szeretnénk a sportbarátok kíváncsiságát kielégíteni, éppen ezért úgy döntöttünk, nyílt napokat szervezünk, amelyeken a hozzánk kilátogatók kipróbálhatják a játékot. Hogy ez mit is jelent a gyakorlatban? Nos, szakembereink segítségével bemutatjuk a pályát, tartunk egy rövid ismertetőt a golfsportról, és megmutatjuk a játék gyakorlati elemeit is. Ezen kívül természetesen lehetőséget adunk az érdeklődőknek a golf kipróbálására is – a labdát, az ütőkészletet és az oktatót mi biztosítjuk –, vagyis, egy remeknek ígérkező mintegy két és fél órás programmal várjuk Önöket.

Saját gépjárművel vagy igény szerint taxival is érkezhetnek hozzánk, ez utóbbinak egy oda-vissza útra 6900 forint a tarifája (4 fő esetén).  Munkatársunktól érdeklődhetnek a nyílt napok tervezett időpontjairól, az info@boya-eagles-golf.hu e-mail címen, vagy telefonon, a 06-30/830-0627-es számon.  

Kérjük, minden kilátogató a golf etikettjének megfelelő ruházatban – galléros póló, tele talpú cipő – jelenjen meg!

 

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271