Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Golf órák elérhető áron - 2008-09-19 23:03:10

Mint bizonyára tudják, klubunk igyekszik minden szempontból minőségi szolgáltatással kedveskedni vendégeinek, így a sportág alapjait is szakképzett oktatónktól, az angol Andrew Alexandertől sajátíthatják el az érdeklődők.

A „Tanár úr”- tól vehetnek akár egy órát is a sportbarátok, de lehetőségük van 20 órás Golf Akadémián való részvételre is. Akik ezzel kapcsolatban többet szeretnének megtudni, kérjük, látogassanak el honlapunk Golf menüpontjának Oktatás, golf órák almenüjébe!

Kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek!

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271