Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Az egyetemistáknak is 'ízlik' a golf - 2008-10-24 09:53:25

Örömmel jelenthetjük, hogy immár a Debreceni Egyetem falain belülre is betettük lábunkat, amit mi sem bizonyít ékesebben, minthogy egyetemisták vesznek, vettek gólfórákat oktatónktól, Andrew Alexandertől!

Három, egyenként 4-5 fős csoport ízlelgette a játék tudományát, a tízórás kurzusokban a felszerelés megismerésétől az alaptechnikák elsajátításán keresztül, az élesben való játékig minden szerepelt az étlapon. A legfrissebbnek a csak magyar diákokból álló kontingens bizonyult, így ők már büszkén mesélhetnek a pályán szerzett élményeikről azon külföldi hallgatóknak, akik egyelőre még a tanulás elején tartanak.

Bizonyára nem okozunk nagy meglepetést, ha azt mondjuk, a fiatalok igencsak megkedvelték a golfot, így reménykedhetünk benne, hogy pozitív tapasztalataikat diáktársaiknak is továbbadják. Mi mindenesetre őket is várjuk szeretettel!

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271