Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen. --- Kedves Látogatóink! Boya Eagles Golf & Country Club eladó! Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba Barna Évával a 00 36 30 408 7271-es telefonszámon, vagy a barna-eva@boya-eagles-golf.hu e-mail címen.
Debreceni Golf klub Rólunk
Valódi golf értékek
Nyári táborok
Hírek
Áraink
Megközelíthetőség busszal
Linkek
BEG&CC junior ranglistaGolf
Debreceni Golf klub

A Tovább gombra klikkelve tekintse meg golfpályánkon és környékén az időjárást!

Debreceni Golf klubTovább

Debreceni Golf klub

A következõ kérdõív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, hogy a jövõben is igényeinek megfelelõ szolgáltatásokat nyújthassunk.

Debreceni Golf klubTovább

Új Széchenyi Terv

Boya Eagles Golf & Country Club

Nyílt napok jövőre is! - 2008-11-25 21:34:43

Talán még bennünket is meglepett – persze, nagy-nagy örömünkre szolgált –, hogy a sportbarátok körében milyen nagy népszerűségnek örvendtek az ún. nyílt napjaink, amelyeket a golf sportág népszerűsítése érdekében hívtunk életre. Az elmúlt két és fél hónapban több mint hatvan alkalommal látogattak el hozzánk jelentősebb létszámú csoportok, baráti társaságok, hogy kipróbálják a játék gyakorlati lépéseit is, és szinte mindegyik látogatónk egybehangzóan állította, egy új szenvedélyre találtak!

Sajnos, az időjárás most már nem teszi lehetővé ezen bemutatók folytatatását, de természetesen nem kell szomorkodniuk azoknak, akik eddig még nem jutottak el hozzánk, hiszen a jövő szezonban is szervezünk nyílt napokat. Akik pedig már rendelkeznek valamilyen tapasztalattal, bizonyára szívesen osztják meg addig is gondolataikat a kíváncsiskodókkal. Várjuk Önöket 2009-ben is!

 

 

Magyar

 

Boya Eagles for sale

 

obester

 

obester

 

footgolf

footgolf

Kedves Látogatóink!

Tisztelettel értesítjük Önöket, hogy a Boya Eagles Golf & Country Club és a Debreceni Golf Klub között semmilyen azonosság, kapcsolat nincs.

Információ: +36 30 408 7271